Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Does not buy arrows

  1. #11
    Yes, it's china one. Removed all the items from my char and inventory(left it empty) and put it at storage but nothing changed still after teleport "Uknown" appears. Also checked my other bots and noticed at all of them it appear, no matter are they European rogue, warlock, bard, wiz or China one.
    Adding character data from a bower.
    Attached Files Attached Files

  2. #12
    Administrator DoaD's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    48656176656E
    Posts
    6,205
    I checked the file but was unable to complete the investigation into the matter without the server's media.pk2 file.
    Please let me know on which server this problem occured.
    Downloads - Buy mBot - mBot Guide - FAQ

    push cliff, ptr [finger]
    jmp long

  3. #13
    Server is Legion sro ( http://lsro.eu/ )

  4. #14
    Administrator DoaD's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    48656176656E
    Posts
    6,205
    i identified the source of the problem and will be able to provide a fixed version soon.
    Downloads - Buy mBot - mBot Guide - FAQ

    push cliff, ptr [finger]
    jmp long

  5. #15
    Great news, can't wait. Thank you!

  6. #16
    Administrator DoaD's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    48656176656E
    Posts
    6,205
    the v1.25 version of mbot which can be downloaded now should fix this problem
    Downloads - Buy mBot - mBot Guide - FAQ

    push cliff, ptr [finger]
    jmp long

  7. #17
    Working perfect, thank you!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •